Instalatii irigatii rezidentiale

In zonele rezidentiale,  aspectul pe care gradina il are ofera un aer luxuriant zonei, diferentiindu-se prin splendoare unui gazon verde si a unor flori bogate si sanatoase. Pentru a facilita actiunea de udare a plantelor, sistemele de irigatie devin solutia optima pentru aceste zone.

Prin picurare sau aspersie, sistemele de irigat moderne beneficiaza de un program de udare circular care se inchide si se deschide automat, oferind plantelor apa de care au nevoie in mod egal si uniform.

Avantajele instalatiilor de irigatii rezidentiale

  • Puterea apei este cea care impinge sistemele de irigatii ingropate de tip aspersoare spray ori turbine, sau cel de tip aspersoare rotor,  menite sa distribuie egal si eficient apa pe o anumita suprafata.
  • Echipa noastra de instalatori s-a specializat in instalarea de sisteme de irigatii rezidentiale de la marci consacrate pentru calitate inalta si lonvegitate, precum Hunter, Irritrol, Toro, Rainbird.
  • Instalatiile de irigatii rezidentiale automatizate montate de catre echipa noastra servesc unei suprafete de 1000 m.p.
  • In maximum 6 zile, echipa de instalatori poate sa monteze toata aparatura necesara.
  • Procesul de montare si de instalare a sistemelor de irigatii incepe prin crearea santurilor la o adancime mica, dar suficienta incat electrovanele aspersoarelor sa nu fie vizibile atunci cand se retrag automat.
  • Aceste sisteme profesionale de irigatii pe care echipa noastra le instaleaza in zone rezidentiale au o tehnologie avansata ce permite golirea cu aer comprimat, astfel incat si la temperaturi extrem de scazute sistemul sa nu fie afectat de inghet.
  • Echipa noastra de profesionisti lucreaza cu tuburi PEHD care au diametrul cuprins intre 25 si 63 mm, dupa caz. Sistemele de irigatii prin aspersie sau prin picurare dedicate zonelor rezidentiale nu includ instalatia de alimentare cu apa sau pompa de alimentare cu apa si putul.

Oferte speciale

Ai nevoie de un instalator? Pregatim cele mai bune oferte pentru clientii nostri!