Instalatii Termice

In cei peste 15 ani de experienta am castigat increderea si fidelitatea clientilor nostri, gratie profesionalismului dovedit cu fiecare lucrare de instalatie executata. Dispunem de o echipa specializata in proiectarea, executarea si asigurarea mentenantei instalatiilor termice, de logistica necesara si de echipamente performante, pentru a va putea oferi dumneavoastra, celor care ne solicitati serviciile, lucrari de calitate si durabile in timp. Cu fiecare solicitare ne imbunatatim timpii de predare ai lucrarii, sustinem calitatea superioara si ne dorim perfectiunea. De aceea, o parte insemnata dintre clientii noi, care desavarsesc portofoliul companiei noastre, provin din recomandarile celor care deja au beneficiat de acestea.

In vederea perfectionarii continue, specialistii nostri participa cu o frecventa anuala la cursuri de pregatire teoretica si practica, sustinute de cei mai cunoscuti furnizori din Romania. Un exemplu este Ariston Thermo Romania, o adevarata emblema in industrie, sub egida careia an de an specialistii nostri isi imbunatatesc practicile si cunostintele in domeniu. Acest fapt ne investeste cu si mai multa incredere ca instalatiile termice sunt de o calitate superioara, raspund standardelor europene in vigoare si promit durabilitatea pe o perioada calculata in zeci de ani.

Lucrarile de instalatii termice pe care le efectuam sunt variate si vizeaza:
 • Lucrari de instalatii termice rezidentiale
 • Efectuarea de instalatii termice industriale
 • Instalarea de centrale si boilere electrice
 • Instalare sistem de incalzire in pardoseala
 • Montarea / modernizarea corpurilor de incalzire
 • Inlocuirea centralelor termice vechi cu altele noi, performante (buy-back)
 • Mentenanta centralelor termice pe gaz ( interventii curente, verificari tehnice periodice, etc.)
Instalatii termice de incalzire cu agent termic prin radiatoare

Compania noastra a creat pachete speciale de servicii ce au costuri aferente extrem de accesibile. De asemenea, suntem flexibili si in ceea ce vizeaza plata acestora, dorindu-ne ca dumneavoastra sa va bucurati nu doar de un confort termic, dar si financiar odata cu solicitarea serviciilor noastre.

Activitatea noastra este supusa reglementarilor ISCIR, ceea ce inseamna ca nu veti avea nevoie de alte avize in vederea montarii unei centrale termice.

Instalatia termica se compune din:

 • Centrala termica;
 • Calorifere / radiatoare;
 • Materialele utilizate;
 • Manopera

Indiferent de cate calorifere doriti sa aveti in spatiul locativ, veti avea nevoie de o singura centrala termica. Totusi, in cazul in care puterea centralei termice montate depaseste 70 kW, poate fi necesara intocmirea unui proiect de termodinamica avizat.

De asemenea, se pot folosi si calorifere vechi, nu neaparat noi, cu conditia ca acestea sa fie spalate chimic pentru a evita colmatarea schimbatoarelor de caldura ale centralei termice. De obicei, sunt recomandate caloriferele din otel, insa la fel de eficiente sunt si caloriferele din fonta sau aluminiu.

Tarifele ante-mentionatelor pachete de servicii sunt urmatoarele:

 • Garsoniera ~     8.950 lei
 • Ap 2 camere ~   9.950 lei
 • Ap 3 camere ~ 10.950 lei
 • Ap 4 camere ~ 11.950 lei

Pachetele sunt, in parte, compuse din:

 • Centrala termica Ariston Cares S 24 kw
 • Teava si fitinguri din polipropilena
 • Radiatoare din otel
 • Manopera de montaj
Instalatii termice de incalzire cu agent termic in pardoseala

Incalzirea in pardoseala constituie una dintre cele mai populare sisteme de incalzire, datorita avantajelor oferite. Aceasta forma de incalzire termica presupune montarea unor tevi sub pardoseala (parchet stratificat, gresie etc), caldura fiind dispersata de jos in sus. In acest fel, interioarele se incalzesc in mod optim si nu sufera pierderi de caldura.

Tehnic vorbind, exista doua tipuri de incalzire in pardoseala si implicit doua modalitati de instalare:

 1. Incalzire in pardoseala cu apa calda. Un astfel de sistem este fundamentat pe baza unor tevi care se monteaza sub pardoseala si care preiau lichidul incalzit cu ajutorul unei centrale termice;
 2. Incalzire electrica in pardoseala presupune ca sistemul functioneaza pe baza unui cablu de incalzire amplasat sub podea. Atunci cand firul se incalzeste, podeaua incepe sa emite caldura radianta. La o temperatura a pardoselii de pana la 24 de grade Celsius, la interior se resimt aproximativ 20 de grade Celsius.
  Temperatura maxima resimtita in aer este influentata de adancimea la care sunt amplasate cablurile. De asemenea, pentru ca sistemul de incalzire prin pardoseala sa aiba o putere cat mai mare si implicit temperatura aerului sa fie cea dorita de beneficiar, locuinta trebuie sa fie cat mai bine izolata.

Printre avantajele recunoscute ale sistemelor de incalzire in pardoseala se numara:

 • Confort termic superior
 • Costuri reduse la energie
 • Dispersarea uniforma a caldurii la interior
 • Versatilitate si posibilitatea optimizarii spatiului (absenta caloriferelor etc)

In general, se poate estima ca montarea unui sistem de incalzire in pardoseala costa in medie 35 euro/mp, incluzand materialele si manopera.

Acest pret variaza intre 20 si 40 euro/mp, totul depinzand de suprafata si de materialele prevazute, de sistemele de automatizare si de necesitatile clientului in ceea ce priveste numarul de termostate instalate.

Instalare centrale si boilere electrice
Centralele si boilerele electrice sunt recomandate pentru amplasamente care nu dispun de surse de combustibil solid ori gaze naturale. Printre principalele avantaje oferite de acestea se numara montarea facila, precum si faptul ca reteaua de alimentare cu energie electrica are acoperire la nivelul intregii tari.

Pe de alta parte, acestea prezinta si cateva dezavantaje, insa suficient de importante incat sa fie luate in calcul de beneficiari. Acestea vizeaza costuri de consum mai mari, bransamentul electric trebuie refacut in situatia calibrarii inexate si nu in ultimul rand, aceste centrale au o putere mai mica (limitata la anumite valori) in raport cu alte clase de centrale termice

Montare si instalare corpuri de incalzire
Ne aflam aici pentru a raspunde solicitarilor privind montarea corpurilor de incalzire, atat in zone rezidentiale, cat si in spatii nerezidentiale. Tehnicienii nostri se vor ocupa de instalatia acestora independent de materialul din care sunt fabricate (otel, fonta, aluminiu etc). Corpurile de incalzire sunt segmentate in doua mari categorii in functie de miscarea aerului la contactul cu radiatorul:

 1. Corpuri cu incalzire statica (convectoare, radiatoare etc) – aerul se misca natural;
 2. Corpuri cu incalzire dinamica (ventiloconvectoare) – miscare aerului se produce prin cai mecanice.

Programul de buy-back centrale termice
Campania buy back ARISTON se prelungeste de la data de 01.03.2024 – 30.06.2024

.Aceasta campanie se adreseaza clientului final care doreste sa isi inlocuiasca vechea centrala termica, indiferent de marca pe care acesta o are, cu o alta centrala termica de la Ariston..

Centralele termice care participa la aceasta campanie sunt urmatoarele:

 • Alteas One + Net cu puterea de 24 kw, 30 kw, respectiv 35 kw. Resucerea pe care o primiti este 300 lei (TVA inclus).
 • Genus One + Wi-Fi cu puterea de 24 kw, 30 kw, respectiv 35 kw. Reducerea pe care o primiti este de 250 lei (TVA inclus).
 • Clas One Wi-Fi cu puterea de 24kw, 30 kw, respectiv 35 ke.Reducerea pe care o primiti este de 180 lei (TVA inclus).

Modul in care se desfasoara aceasta campanie consta in parcurgerea urmatoarelor etape:

 • inregistrarea clientului pe site-ul www.bybackcentrala.ro si veti primi pe adresa de e-mail sau pe SMS un cod.in termen de 3 zile de la data validarii documentelor transmise.
 • in baza codului primit aplicam reducerea pe factura de achizitie a centralei termice.

Mentenanta centralelor termice pe gaz
Mentenanta este cheia sigurantei in cazul centralelor termice unde scurgerile de gaz pot fi extrem de periculoase si destul de greu de detectat, astfel incat controalele periodice sunt o metoda simpla de a va proteja de astfel de dezastre. Este foarte important, de asemenea, ca orice tip de procedura tehnica sa fie efectuata de un profesionist calificat din motive de siguranta, dar si pentru ca orice interventie a unui neprofesionist poate cauza defectiuni costisitor de indreptat ulterior.

Datorita faptului ca firma noastra este autorizata ISCIR dar si ANRE putem efectua verificari tehnice periodice ale centralelor termice precum si verificari/revizii tehnice ale instalatiilor de gaze naturale.

Astfel putem efectua verificarea tehnica periodica a centralei termice pentru suma de 350 lei si va asiguram GRATUIT verificarea/revizia instalatiei de gaze naturale.

Conditia principala a acestei oferte consta in executarea ambelor interventii in aceiasi zi de programare.

Oferte speciale

Ai nevoie de un instalator? Pregatim cele mai bune oferte pentru clientii nostri!